Sex-overwinningen vermeld voor het Guinness Book of Records

Sommigen zijn bezig met seks voor liefde, sommige – voor plezier, en de helden van dit materiaal – om in het Guinness-boek van records te komen!

De grootste penis

WINNAAR: John Cartelse Falcon uit de VS.

DOSSIER: Een 39-jarige inwoner van New York heeft de meest indrukwekkende waardigheid in de wereld. Maar al meer dan 10 jaar had hij geen meisje, ondanks de verbazingwekkende verbeelding van zijn penis: 24 cm in kalme staat, 34 cm – in een staat van erectie en 16 cm – in de cirkel. En hij (in de zin van John, en niet zijn penis) mooi, we google. Waarschijnlijk heeft hij iets om met een meisje op de eerste date te praten. En ook na hem.

De sterkste vagina

Winnaar: Tatyana Kozhevnikova uit Rusland.

DOSSIER: Het is onwaarschijnlijk dat Tatiana zijn vaginapaard op de race kan stoppen, maar de gemiddelde grootte van het veulen is vrij. In elk geval verhoogt het gemakkelijk gewichtsgewicht in 14 kg alleen met behulp van vaginale spieren. De platenhouder beweert dat het genoeg is om de oefeningen van Kegel vijf minuten per dag gedurende 15 jaar uit te voeren. en je vrouwelijke kracht zal niet alleen in wijsheid zijn.

De langste vrouwelijke masturbatie

Winnaar: Kitty Kat uit de VS.

DOSSIER In 2008 werd Kitty’s meisje 28 jaar oud, Viagra Professional alleen gekleed in roze kattenoren, de winnaar van de World Masturbiad (in het origineel is nog slechter dan – Masturbate-A-Thon), gehouden in San Francisco. Ze was ongeveer 7 uur en 6 minuten ingeschakeld. In het proces hielpen verschillende vibrators en elektrische seksuele machine haar. Ongeveer een uur van het meisje gebeurde orgasme. En dan vreugde.

De langste mannenmasturbatie

WINNAAR: Massanob Sato uit Japan.

DOSSIER: Ja, dezelfde wereld masturbiad in San Francisco, alleen 2009. De hardwerkende Japanners was in staat om 9 uur en 58 minuten te houden. Het bedrijf was veel kunstmatige vagin. Waarschijnlijk het hele ding in diversiteit.

De meest indrukwekkende ejaculatie

WINNAAR: Horst Schulz uit Duitsland.

DOSSIER: Het boek van records beweert dat het sperma van Schulz over de grond 5 meter en 71 centimeter kan vliegen. Waar, er wordt niet gemeld over de omstandigheden waarin dit record werd afgeleverd. Het is ook een gerucht dat een bepaald meisje in staat is om een kamagra ​​vloeistofstroom te gooien tijdens het orgasme tot 3 meter vooruit. De naam van deze getalenteerde dame blijft onbekend. Misschien geloven veel wetenschappers dat vrouwen ejaculatie of spuiten, gewoon niet bestaan. Solide onzekerheid!

Het grootste aantal seksuele partners per dag

Winnaars: Pornstar John Dow en Houston (dit is een vrouw) uit de VS.

DOSSIER: John had het geluk om seks te hebben met 101 vrouw, maar het was alleen mogelijk om te eindigen met 52 van hen. 620 mannen bezochten Houston voor die dag, elk 58 seconden elk. In de stad met dezelfde naam, trouwens, de inwoners nog meer. Houston heeft iets om naar te streven.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.