Hongerige spellen die en waarom excites overtollig gewicht

Sommige excite slanke mensen, anderen – vol, en het is volledig normaal, omdat onze smaak, zoals wij zelf, anders zijn. Tracteren voor volledige mensen zullen je geen reeks fiderisme maken, voor hem het nodige iets serieuze.

Voeden en worden gevoed

Fideyrisme is een fetisj fetish, die zich richt op het erotische proces van voedselinname, voeden en gewichtstoename. Als onderdeel van deze fetis zijn er twee rollen: “Fididees) en” Feeding). Het eerste ontvangen seksueel genot van het idee van een gewichtstoename. In het Social Network Feabie, speciaal gemaakt voor de kennis van mensen met dezelfde helling, geven ze de volgende definitie. “FIDI OF "Heiners" (Gainers) zijn mannen of vrouwen die graag meer, dikker en / of rond worden “. Er is ook een aanval die “voor sommige FIDI, het idee is om de gezondheid te verliezen, tot volledig immobiel, is ook een deel van de fantasie, maar voor de meesten blijven fysiek compleet en wordt groter in de prioriteit.

Feeders zijn degenen die graag hun partners voeden, kijken hoe die winnen.

Allemaal uit de kindertijd

Veel fiderisme-aanhangers begonnen interesse te tonen in de gewichtstoename en obesitas op jonge leeftijd. “Ik heb me altijd naar dikke mensen getrokken,” legt Pat Lampkin uit, Fidi. – Ik vond het leuk waarom hun lichamen eruit zien, en ik vond het leuk om te kijken hoe ze eten. Toen ik een kind was, leg ik een kussen onder de kleding, stel je voor met een super keel. Ik vond het ook leuk om in vuil te spelen of leeg voedsel te zijn. Het veroorzaakte me een gevoel van opwinding, zelfs voordat ik leerde dat het seksueel was.

Een andere Fidi Martin Silva herinnert zich: “Het begon toen ik ongeveer 14 jaar oud was. Ik vond het leuk om na te denken over meisjes die dik worden. Ik stelde me voor hoe ze eruit zouden zien, als we 10, 20 kilogram verhogen, en het leek me heel erotisch. Tegelijkertijd was ik enthousiast van de gedachte die ik zelf zou winnen – ik had me voorgesteld dat ik het meisje zou eten “.

Kleine deeltjes

Net als elke andere fetisj heeft voederfenis veel tinten en halftone. Dat wil zeggen, zelfs als er een gemeenschappelijke noemer is, vindt iedereen iets in deze “fanclub”, welke “klampt” het is de zijne. Wat zijn de meest populaire fiderisme?

  • Regio (vulling). Engelse werkwoordspullen is niet alleen van toepassing in de context van voedsel, het betekent eerder “om te vullen”, hoe een zacht stuk speelgoed “. Dus misschien zal het nauwkeuriger zijn om “maagt” te zeggen. Regio voor velen op zichzelf is een fetisj. Mensen houden van onmiddellijke effecten van volle maag: slaperigheid, zwaarte, uitgerekt leer op buik. Op de forums beschrijven ze hoeveel kan eten en hoe ze daarna zullen voelen.
  • Maatregelen. Als voor een enorm aantal mensen het cijfer op de weegschaal of op een centimeter vergroten – een reden voor wanorde, zijn er diegenen die alleen maar blij zijn. Sommige fididen meten constant hun lichaam: dekking van de taille, heupen, handen. Hoe sterker het cijfer neemt toe, het gelukkiger dat ze voelen.
  • Vernedering

    . Veel Fidii bewonderen dat ze ze nemen als ze ‘dikke mensen’ worden genoemd of de afwijkende observaties met betrekking tot hun gewicht loslaten.

  • Morbide obesitas. Sommige fidid fantaseren dat ze zo veel zullen opwekken dat ze gewoon niet van de plaats kunnen bewegen en, uiteindelijk, zullen sterven aan obesitas.

Hoeveel hangen in grammen?

Voor de vraag, ongeacht hoeveel u droomde van wegen, reageren de deelnemers aan het feederforum op verschillende manieren. Het minimumcijfer is ongeveer 100 kg, maar velen worden erkend dat als ze ze bereid zijn, ze graag “hebben gehoord” tot 300 of meer.

“Eerlijk gezegd, als de situatie had gehad, zou ik eten en groeiden tot de limiet. Als ik er zeker van was dat er iemand zou zijn die me zou helpen om met huishoudelijke zaken om te gaan, wanneer ik zelf moeilijk zou zijn. En ik moet er zeker van zijn dat iemand bij me blijft als ik zal worden "te veel" Groot.

Nu fluctueert mijn gewicht in het gebied van 167 kg, maar vier maanden geleden woog ik 179. Voordat ik de lijn 180 beweegt, analyseerde ik de situatie. Mijn rug was ziek en ik was vrij moeilijk om het toilet te bezoeken. Dus liet ik een paar kilogram vallen. Maar als iemand voor mij omgaat en ik zou willen dat ik zo groot word, zou ik het daarmee viagra bestellen eens zijn.

Een enorme buik is mijn oude fantasie. Jarenlang keek ik naar mezelf in de spiegel en wilde mijn buik meer worden “.

Maar waarom?

Het is niet nodig om fiderisme te verwarren met een filosofie van bodiposief. Vreemd genoeg is deze fetish veel meer gebruikelijk bij SCHEMING. Aanhangenden van fiderisme proberen zichzelf niet te accepteren en van zichzelf en hun geliefden te houden zoals ze zijn. Integendeel, hun lichamen zullen alleen maar beginnen te voldoen aan hen wanneer ze verder gaan dan erkenning.

In de wortel van deze fetisj is er een verlangen om over te dragen aan iemand die over zijn leven controle heeft, verschuivend op iemand anders verantwoordelijkheid. In een poging om immobilisatie te voltooien, wenst Fidi absoluut hulpeloos te worden. Fideorisme is zeer dicht bij sommige BDSM-beoefenaars, misschien in een meer destructieve uitvoeringsvorm, omdat het een langetermijnkarakter draagt.

Wat je ook doet, wat je ook opwindt, zorg voor je gezondheid en hou van jezelf.

kamagra online

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.