Hoe seks te hebben in Pose Doggi-stijl

4 eenvoudige manieren om doggi-stijl aangenamer te maken

Hoe: Laat de partner door de armleuningrol lopen. Afhankelijk van de hoogte van de bank en op hoe breed je de benen legt, verandert de penetratiehoek, wat je zowel een heel boeket van vertoningen garandeert. Het enige dat je moet nadenken over pre-first – een kussen of viagra kopen apotheek gewoon iets zachts

, zodat het meisje kan rusten.

Ga naar de keuken

Gelukkig zijn er in elke keuken voldoende oppervlakken waarvoor u kunt vertrouwen.

Hoe: Druk op de partner naar de fornuis (gootsteen, vaatwasser), de beste (indien nodig) – en ga door! In deze houding kun je, als je samen met heel mijn lichaam wilt drukken, en je hebt toegang tot haar nek. Verticale doggie-stijl – universeel, ze kunnen bijna overal worden ingewikkeld, zelfs in de douche (vergeet niet om een ​​smeermiddel op siliconenbasis te kopen).

Op het tapijt!

Dit moet de meest voorkomende versie van Doggi-stijl zijn, maar het kan nog interessanter worden. Probeer bijvoorbeeld naast de spiegel.

Hoe: Lang met een vriendin en geregeld met haar op het tapijt, staande op de knieën. En nogmaals, maak kennis met kussens, als je niet wilt dat de knieën van vrouwen serieus leed.

Ga naar de trap

Als de passie je van huis weghield, is Doggi-stijl nog steeds relevant. Club, bibliotheek of zelfs huisje – er is er overal er zijn trappen, dus?

Hoe: De situatie impliceert geen lange voorwaarden! Blijf op de treden zodat de vrouw op de stap boven

https://bintangrayahotel.com/profil/

u zat. Deze houding wordt “dubbele z” genoemd en als het ongemakkelijk lijkt, kunt u altijd terugkeren naar de positie die wordt beschreven in de tweede alinea.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.