Gedachten van 40-jarige mannen

Ik zal snel 40 jaar oud zijn.
En ook al voel ik alles met dezelfde jongen, wordt begrip met ervaring.

een. “Rook niet en drink niet, de rest zal inhalen!”.
Geloof het, het is zo. Denk niet eens aan drugs.

2. Nooit, behalve de moeilijkste omstandigheden, neem geen schuld.
Noch op zaken, noch op een auto, noch voor een mobiel meisje. Geen geld – Zoek naar andere opties of geest. Credit – De eerste en de grootste stap naar armoede. Als ik nam – Geef zo ​​snel mogelijk en neem niet langer.

3. Denk eraan, je bent oorspronkelijk niemand en niets.
Noch de staat noch ouders noch de samenleving. Je krijgt niets als je het zelf niet verdient.

4. Leer jezelf te beperken.
Frases zoals “..Je leeft maar een keer!” en T. P. – leugens en voor hen is er niets anders dan schaamte en ernstigere gevolgen. Je zult niets verliezen, als je geen iPhone koopt of niet vliegt (op krediet, ja) in Parijs voor het nieuwe jaar. In het algemeen weigeren om * dianess te consumeren, wees slim.

5. Respecteer jezelf. Dit betekent – Hunt niet op Ponta en Showless, geef niet en schep niet op.
Uw zelfrespect mag niet afhangen van het type cartoon op de telefoon, kleding of machine. Dan zullen ze je respecteren, ongeacht de omstandigheden.

6. Concepten “eer” en “waardigheid” Niemand geannuleerd.
Wees een persoon, ga niet verder met het geweten. Niet shit – Het aantal levens. Als je gelijk hebt – Wees niet bang voor iets.

7. Respecteer mensen.
Zelfs degenen die, het lijkt erop en verdient het niet. Respect voor anderen – Het kenmerk van de juiste persoon.

acht. Nooit psychray.
Politiek, kalm en correctheid onderscheidt alle uitstaande mensen. Erg helpt in het bedrijfsleven.

cialis 5 mg

9. Vermijd onnodige uitgaven, maak het geld uit, zelfs als ze _poka_ voor al genoeg zijn met overmaat.
Dit betekent niet “Zijn schets”, dit betekent – Denk of je deze aankoop nodig hebt?

10. Verantwoordelijk werk.
Het pad naar welvaart begint met moeite, vaak laagbetaald. Dit betekent niet dat dergelijk werk moet worden gedaan “op en gegraven”. Ik observeerde verschillende voorbeelden van de steile loopbaangroei van mensen die niet zijn begiftigd met niets anders dan een verantwoordelijkheidsgevoel. Zo weinig en dergelijk waarderen.

elf. Probeer te investeren.
Niet in de piramides en niet in “Startups” Vrienden. In onroerend goed, effecten, op een aanbetaling in een bank, uiteindelijk. Zoek niet naar lichte en snelle verrijkingspaden, ze leiden meestal of naar armoede, of voor balken. En vaak – in beide items op hetzelfde moment.

12. Leren.
Internet is geweldig in termen van trainingsmogelijkheden. Leer praten met geld in hun taal, geef de cursussen van accountants door (zeer nuttig!), Leer de bedrijfsprocessen tot het kleinste detail te begrijpen. Zelfs als het een timinghandel is. Hoe meer je weet – Bovendien kansen.

dertien. Wees niet lui.
Het kiezen van dit slachtgevoel, hoewel vuisten. Vergeet het spel en hang op internet, het is beter cialis pillen om iets te lezen, of ga vissen / wandelen, aan het einde gaan, aan het einde. Wees nooit lui, anders ben je in 20 jaar bang om alleen met je te blijven.

14. Start nooit zaken “van nul”.
Het is begrepen – van kraskennis, op sommige aannames. Begin idealiter een bedrijf in het veld waar ik meerdere jaren heb gewerkt en je weet alles van A tot Z. Maar onthoud paragraaf 2! Gebrek aan geld – Verdien tijd je hebt tijd!

15. En toch tijd – invo.
Terwijl je je voorbereidt op het leven – Zij is aan het rennen . Hoofdwaarden – Geen auto’s, geen appartementen en geen account in een bank, dit is allemaal niet zo interessant gedurende 40 jaar. Vind altijd tijd voor hobby’s, familieleden en geliefden, zelfs als het nadeel van andere gevallen.

Alles. Ik begrijp het perfect om alle vijftien regels bijna onwerkelijk te volgen, vooral wanneer je zojuist de universiteit bent binnengegaan.. Maar als je levensambities hebt – Poging. Ik beloof dat je het nooit zult betreuren.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.