Bruiloft zonder een bruidegom als twee vrouwen erin geslaagd om iedereen te misleiden

Bruiloft zonder bruidegom: hoe twee vrouwen erin geslaagd zijn om iedereen te misleiden

De Unie tussen Elise en Marsela blijft het enige beroemde een-seksuele huwelijk in de hele geschiedenis van de Spaanse katholieke kerk. WAAR, de zoetheid van de overwinning was voertuigen, en de rest van zijn leven werd gedwongen om in de run door te brengen, verstopte zich van straf voor hun misdaad.

Meer dan vriendschap

Meisjes ontmoetten elkaar in het pedagogisch college in A-Coruna, waar hij werd onderwezen door leraren in het basisonderwijs. Ze deden meteen hun aandacht op elkaar en werden goede vrienden, en al snel veranderde hun vriendschap in iets meer.

Bezorgd over de vreemde relatie van hun dochter en bang voor het schandaal, stuurden de ouders van Marsela het naar Madrid. Maar de tijd ging, en de gehechtheid van meisjes verzwakken elkaar niet. En toen Marsela na zijn studie naar huis terugkeerde, kreeg ze een senior leraar in het dorp Kalo, niet ver van A-Coruna, waar Eliza al heeft onderwezen. Uiteindelijk begonnen liefhebbers in Calo te wonen in Marsela.

Niemand kan ze stoppen.

Maar niet alles was onbewolkt – volgens Narciso de Gabriel, de auteur van het boek over een paar, de meisjes vaak betoogd, en later zou Marsela zwanger zijn. De naam van de vader is mislukt.

Geboorte van Mario

In 1901 probeerde Eliza op een mannelijk beeld: ze kende haar haar, zette het kostuum aan en volledig gereïncarneerd in Mario. Mario kamagra, trouwens, was een echt persoon – haar neef die stierf tijdens scheepswrak. Eliza componeerde zichzelf “Legend”, goed uitgewerkt elk detail. Alsof Mario in Londen is opgegroeid, de vader van Atheist.

Hierover horen, de vader van Cartella, de parochiepriester in de kerk van St. Jorge, Brest Mario op 26 mei 1901. En op 8 juni van hetzelfde jaar zijn Eliza en Marsel getrouwd. De huwelijksceremonie was kort en bescheiden, maar vrouwen waren blij. Zijn “eerste Wartal Night” Young gehouden in een gemeubileerd pension.

De ontsnapping

Het geluk van de pasgetrouwden was kort. Buren brachten snel naar de autoriteiten, wat er in feite is gebeurd, en al snel werd de krant verpletterd over de “bruiloft zonder een bruidegom” voor het hele Spanje. De meisjes verloren hun baan, niemand wilde met ze praten en de politie had een bevelschrift op hun arrestatie.

Wacht niet op de politie, het paar rende eerst naar Portugal en later – in Argentinië (in 1902). Verder is het nummer bijna verloren. Het is bekend dat voor het verlaten van Porto op verzoek van de autoriteiten die hun uitlevering eiste, Marsela een dochter heeft gebaard.

In Buenos Aires nam Eliza de naam van Mary en Marsela – Carmen. Eliza trouwde met een aantal christen

erectiepillen sildenafil

, die ouder was dan het gedurende 24 jaar. Waarschijnlijk probeerde ze hun financiële situatie op te lossen, maar om het huwelijk te raadplegen en een intieme relatie van Eliza aan te gaan, waarna de woedend christen de annulering van het

huwelijk eiste. Het Hof heeft echter niet genoeg oorzaken voor dit gevonden. Na 1904 weet niemand wat er met de meisjes is gebeurd.

Betekenis en consequenties

Het huwelijksrecord tussen Mario en Marsela wordt nog steeds bewaard in kerkboeken – hun huwelijk is niet geannuleerd en het huwelijk was niet beëindigd. Daarom wordt hij beschouwd als het eerste vaste een-seksuele huwelijk in Spanje. Echter, dezelfde seksueleen gebeurden er echter eerder. Bijvoorbeeld, in 1061, twee mannen Pedro Diaz en Muno Vandilaz concludeerden het huwelijk in de gemeente Galicische in een kleine kapel. Geschiedenis heeft geen informatie opgelopen, weet de priester over het huidige veld Pedro en Muno.

Wat er ook gebeurt tussen Marseille en Elise, ze waagden een zeer ernstige stap – wetende dat het geïsoleerd en bespot, wetende dat alle deuren voor hen zouden zijn gesloten.

Huwelijken werden in 2005 in Spanje gelegaliseerd en het eerste officiële huwelijk werd afgesloten op 11 juli 2005 in Madrid tussen Emilio Milendens en Carlos Baturin, die al meer dan dertig jaar samen had gewoond. Het huwelijk tussen vrouwen werd op 11 dagen later gesloten, in Barcelona.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.